لطفا قبل از خرید راهنمای خرید را مطالعه نمایید تا با نحوه خرید و دریافت محصول آشنا شوید.
با فرمت word و در 51 صفحه
فصل اول
مقدمه آشنايي مختصر با مودم
استاندارد شبکه های محلی بی سیم
شبکههای بیسیم و انواع WWAN , WLAN , WPAN
منشأ ضعف امنیتی در شبکههای بیسیم و خطرات معمول
فصل دوم
مشخصات و خصوصیات WLAN
معماری شبکههای محلی بیسیم – INFRASTRUCTURE , AD HOC
توپولوژی های 802.11
لايه فيزيكی
فصل سوم
عناصر فعال شبکههای محلی بیسیم
دسترسی به رسانه
برد و سطح پوشش
خدمات توزيع
فصل چهارم
امنیت و پروتکل WEP
قابلیتها و ابعاد امنیتی استاندارد 802.11
خدمات ايستگاهی
فصل پنجم
Authentication
Authentication بدون رمزنگاری
Authentication با رمزنگاری RC4
فصل ششم
سرویس Privacy یا confidentiality
Integrity
فصل هفتم
ضعفهای اولیهی امنیتی WEP
استفاده از کلیدهای ثابت WEP
Initialization Vector – IV
استفاده از CRC رمز نشده
فصل هشتم
ويژگیهای سيگنالهای طيف گسترده
سيگنالهای طيف گسترده با جهش فركانسی
سيگنالهای طيف گسترده با توالی مستقيم
استفاده مجدد از فركانس
فصل نهم
مقایسه مدلهای 802.11
اثرات فاصله
پديده چند مسيری
استاندارد 802.11a
افزايش پهنای باند
طيف فركانسی تميزتر
كانالهای غيرپوشا
استاندارد بعدی IEEE 802.11g
فصل دهم
معرفی شبکه بلوتوس
مؤلفههای امنیتی در بلوتوس
خطرات امنیتی
مقابله با خطرات
فصل يازدهم
پیکربندیwireless
فصل دوازدهم
پیکربندیwireless
فصل سيزدهم
وضعیت های کاربردی wireless
access point mode
wireless ap client mode
wireless bridge mode
multiple bridge mode
repeater mode
مودم چیست و چگونه عمل می کند؟
در صورتيکه هم اکنون در حال مطالعه اين مطلب در منزل و يا محل کار خود می باشيد، مطلب فوق از طريق مودم در اختيار شما گذاشته شده است . واژه ” مودم ” از ترکيب کلمات “modulator-demodulator” اقتباس شده است .از مودم برای ارسال داده های ديجيتال از طريق خطوط تلفن استفاده بعمل می آيد. مودم ارسال کننده اطلاعات، عمليات مدوله نمودن داده را به سيگنال هائی که با خطوط تلفن سازگار می باشند، انجام خواهد داد. می نمايند.
مودم ازسال 1960 در کامپيوتر و بمنظور ارسال و دريافت اطلاعات توسط ترمينال ها و اتصال به سيستم های مرکزی، مورد استفاده قرار گرفته است .شکل زير نحوه ارتباط فوق در کامپيوترهای بزرگ را نشان می دهد.
سرعت مودم ها در سال 1960 حدود 300 بيت در ثانيه (bps) بود. در آن زمان يک ترمينال ( يک صفحه کليد و صفحه نمايشگر) قادر به تماس تلفنی با کامپيوتر مرکزی بود. فراموش نکنيم که در آن زمان وقت کامپيوتر بصورت اشتراکی مورد استفاده قرار می گرفت و سازمانها و موسسات با خريداری نمودن زمان مورد نظر خود، امکان استفاده از کامپيوتر اصلی را بدست می آورند. مودم ها در آن زمان اين امکان را بوجود می آورند که موسسات ياد شده قادر به ارتباط با سيستم مرکزی با سرعتی معادل 300 بيت در ثانيه باشند.در چنين حالتی زمانيکه کاربری از طريق ترمينال کاراکتری را تايپ می کرد، مودم کد معادل کاراکتر تايپ شده را بر اساس استاندارد اسکی، برای کامپيوتر مرکزی ارسال می نمود. در موارديکه کامپيوتر مرکزی اطلاعاتی را بمنظور نمايش برای ترمينال ارسال می کردد نيز از مودم استفاده می گرديد.
همزمان با عرضه کامپيوترهای شخصی در سال 1970 استفاده از سيستم های بولتنی(BBS(Bulletin board system مطرح گرديد. اشخاص و يا موسسات با استفاده ازيک و يا چند مودم و برخی نرم افزارهای مربوط به BBS ، سيستم را پيکربندی نموده و کاربران ديگر با استفاده از مودم قادر به تماس با سيستم بولتنی، بودند. در چنين مواردی کاربران برنامه شبيه ساز کننده ترمينال، را بر روی کامپيوتر خود اجراء می نمودند و بدين ترتيب سيستم آنان مشابه يک ترمينال رفتار می نمود. از سيستم های بولتنی اغلب برای اطلاع رسانی استفاده می گرديد. سرعت مودم ها در آن زمان حدود 300 بيت در ثانيه بود. در اين حالت در هر ثانيه حدود 30 حرف می توانست ارسال گردد. تا زمانيکه کاربران حجم بالائی از اطلاعات را ارسال نمی کردند مشکلات ارتباطی از بعد سرعت چندان مشهود نبود ولی بمحض ارسال داده های با حجم بالا نظير برنامه ها و تصاوير به سيستم های بولتنی و يا دريافت اطلاعا ت از طريق آنان سرعت 300 بيت در ثانيه پاسخگو نبود . تلاش های فراوانی در جهت افزايش سرعت مودم ها صورت گرفت . ماحصل تلاش های فوق افزايش نرخ انتقال اطلاعات در مودم ها بود
با کلیک بر روی دانلود ، به صفحه پرداخت هدایت می شوبد و بعد از پرداخت، فایل دانلود می شود.
*****