توجه!
لطفا قبل از خرید راهنمای خرید را مطالعه نمایید تا با نحوه خرید و دریافت محصول آشنا شوید.
سبک های مختلف پذیرایی و سفره آرایی در جهان
درس سفره آرایی
پودمان آشپزی و سفره آرایی در جهان
فرمت: word و قابل ویرایش
تعداد صفحات: 34 صفحه
همراه با تصاویر
فهرست مطالب:
– چکیده
-مقدمه
– آداب یک پذیرایی رسمی و تشریفاتی
– تعریف سفره ارایی
-تزیینی غذا به سبک ایرانی
– ته چین- تزیین برنج- تزیین غذا
– تزیین پلو
– غذاهای ایرانی
– کله پاچه
– انواع غذای ایرانی
– تزیین انواع خورش و غذای ایرانی
– مدل تزیین سالاد مدرن به سبک میز غذای اروپایی
– نتیجه گیری
– منابع
3000 تومان
با کلیک بر روی دانلود ، به صفحه پرداخت هدایت می شوبد و بعد از پرداخت، فایل دانلود می شود.
*****